ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Φέτος η Ο.Μ.Α.Ε. αποφάσισε να συνενώσει τρόπο τινά τις κατηγορίες για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και να εξαλείψει το φαινόμενο μη συμπλήρωσης των κλάσεων.
Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ποιοι τρέχουν που για να παρακολουθήσουμε καλύτερα τις μάχες στον αγώνα.
C1: WRC-S2000-R5-E12T
C2: A7KC-A8-E12Δ-N4-R4
C3:A7-R2C-R3C-R3D-R3T-E11
C4:E10-S1600-A6KC
C5:A6-R2BN3-E9
C6:N2-R1B-A5-A5KC
C7:N1-A0-R1A


Ας δούμε τις συμμετοχές ανά κατηγορίαΚατηγορία C2

Ντόφης Ανδρέας  - Τσαουσόγλου Μάριος Mitsubishi Lancer A8


Στο Αττικό χρειάστηκε να σφίξουν τις ζώνες και να χαρίσουν εντυπωσιακά περάσματα για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Στον Μπράλο δεν τους πήγε το πράγμα, καθώς από πολύ νωρίς αναγκάστηκαν σε εγκατάλειψη. Παραμένουν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση στην βαθμολογία και σχεδιάζουν στον Αλμυρό να την κατάκτησή της .Γιατί όχι άλλωστε; Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την ταχύτητα τους;Υποστηρικτές
Parnas Lubricants και φυσικά Dofis Rallying
Κατηγορία C3

Καραθανάσης Βασίλης - Καραθανάσης  Θανάσης Opel Astra E11

Στο Αττικό αιφνιδίασαν του πάντες γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο loop του αγώνα. Τελικά τερμάτισαν στην καθ' όλα τιμητική δεύτερη θέση γενικής. Στον Μπράλο ήταν και πάλι οι νικητές της κατηγορίας τους αποδεικνύοντας έμπρακτα την συνεχή τους βελτίωση χάρη στην αδελφική χημεία του πληρώματος. 
 
Υποστηρικτές
Αναρτήσεις Proflex , Λιπαντικά Lublan
Τεχνική υποστήριξη από Κώστας Καραθανάσης και Νίκος Καραθανασης της Karathanassis Bros


Ο μόλις δεύτερος αγώνας του αυτοκινήτου που ξεκίνησε να ετοιμάζεται μόλις 15 ημέρες πριν το Φθιώτιδας και πρώτος ασφαλτινος για ένα πλήρωμα που στοχεύει στην συλλογή εμπειριών και στο θέαμα 
Υποστηρικτές
Opel Μανουσκος


Πρωταθλητές Α6 για το 2015 χάνοντας για λίγο και την F2.
Περιορισμένο πρόγραμμα για φέτος ξεκινώντας από το Κένταυρος που μάθαιναν το αυτοκίνητο,είχαν πρόβλημα με τα φρένα και παρόλα αυτά τερμάτισαν πέμπτοι γενικής!!!!
Υποστηρικτές
John Christou mr Mai Tai,Ξυλόφουρνος Μανδυλά,Προϊόντα γης Αφοί Βλάχου
P Health Protection, Localino del cafe
και Ελληνική Αστυνομία
Προετοιμασία-υποστήριξη αυτοκινήτου
Grecotechnika Preparation by mr Χρηστος Χρηστακιδης

Κατηγορία C4
Αν και είναι σε περίοδο εκμάθησης του αυτοκινήτου δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να μας εκπλήξουν με επιμέρους χρόνους όπου δείχνουν την ταχύτητα τους. Μπορεί οι μέχρι στιγμής χρόνοι να μην δικαιώνουν το πλήρωμα με το πανέμορφο αυτοκίνητο αλλά στον Αλμυρό γλυκοκοιτάζουν το βάθρο σε μια κατηγορία που σιγά σιγά δείχνει να συμπληρώνει. Ο Αλμυρός θα είναι ο τέταρτος αγώνας του αυτοκινήτου και ο τρίτος αγώνας rally.
 
Υποστηρικτές
Service Μυτιληναίος,Καύσιμα BP Τσέλος Παν,Isomel Κέντρο Μελισσοκομίας Λαμία-Κάτω Τιθορέα,Καφέ A,pied, L.D. Motors, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Φίλων Σεραφείμ και το καφέ Presstaeze του προέδρου της ΑΛΦΑΛΜυλωνάς Κώστας - Καλοπήτας Γιάννης Toyota Corolla

Η συμμετοχή από τη Λαμία, ξεκίνησε ερασιτεχνικά αλλά συνεχίζει δυναμικά οδηγώντας μια Corolla ως ιστορικό στην κλάση 2C2.
Στον Αλμυρό θα οδηγήσουν την Corolla και πάλι σε απίστευτες γωνίες συμμετέχοντας στην κατηγορία C4 με στόχο την διασκέδαση.

 

Ντόντης Μίλτος - Ντόντης Σπύρος Peugeot 106 MAXI 

Έκανε σεφτέ στους αγώνες στο Αττικό rally sprint δείχνοντας από την αρχή ότι του αρέσουν τα δύσκολα.Πως να μην του αρέσουν άλλωστε αφού γαλουχήθηκε στα καρτ στα οποία συμμετείχε εώς και το 2014.Συνέχισε στην ανάβαση Ριτσώνας και τώρα στον Αλμυρό δείχνει να τριτώνει το καλό στοχεύοντας στην συλλογή εμπειριών.Φυσικά το όνομα Ντόντης δεν είναι τυχαίο στους αγώνες αυτοκινήτου με τον πολύπειρο Σπύρο να κάθεται στο δεξί bucket και να του δείχνει τον δρόμο εντός και εκτός αυτοκινήτου


Υποστηρικτές

CITROENERGY powered by DodisΈπειτα και από την τελευταία συμμετοχή που ανεβάσαμε στην κατηγορία C4 λέμε να μείνουμε εκεί.Η επόμενη συμμετοχή είναι τοπική.Τα τελευταία χρόνια έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της συμμετοχής σε επιλεγμένους αγώνες.ένας τέτοιος για φέτος είναι το Rally Αλμυρός.Στο Κένταυρος δεν τους βγήκε όπως ήθελαν με αποτέλεσμα στον Αλμυρό να έρθουν με σφιγμένες ζώνες κοιτώντας όχι απλά το βάθρο αλλά το ψηλότερο σκαλοπάτι του.

Υποστηρικτές
Panos Chroma Κ.Χ. 1948 Οπτικά Δημητριάδη Καλλυντικά Οντόπουλος και Κραβαρίτης Δημήτρης Βόλος Kravaritis
Πάντα με την δύναμη της Patseas Performance Team
Kατηγορία C5


Αθανασόπουλος Γιώργος - Μπαρδάκης Σπύρος Citroen C2R2


Η χρονιά ξεκίνησε για αυτούς στο Μπράλο.Εκεί προερχόμενοι και από απραξία τερμάτισαν τέταρτοι στην κατηγορία τους παραμένοντας σε απόσταση βολής σε μια κατηγορία που η κορυφή της αλλάζει για πλάκα.Στον Αλμυρό που θα είναι πιο "ζεστοί" αναμένεται σκληρή μάχη για το βάθρο.

Υποστηρικτές
Façade Lafete.gr
Tech Support by Dofis Rallying


Βεργοζήσης Αποστόλης - Ζαβλανός Μάριος Citroen C2R2

Μας κοψοχόλιασε στο Αττικό, αλλά επανήλθε δριμύτερος στην Ριτσώνα, όπου και ήταν ο πρώτος του αγώνας ως οδηγός. Συνέχισε την χρονιά ακόμα καλύτερα και πλέον έρχεται στον Αλμυρό παρέα με τον συνοδηγό του με στόχο το καλύτερο

 
Πάντα με την τεχνική υποστήριξη της Aglopoulos-Racing

Και κλείνουμε το Σαββατοκύριακο με μια ακόμα συμμετοχή στην κατηγορία C5 που και αυτή με την σειρά της δείχνει να συμπληρώνει.
Ο Γιάννης πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Πορταριά και συνέχισε στην Ριτσώνα.Στον Αλμυρό θα είναι ο πρώτος αγώνας rally που θα κάνει ο οδηγός και ο πρώτος αγώνας που θα συμμετάσχει η συνοδηγός που και αυτή προέρχεται από οικογένεια με μακρά παράδοση στους αγώνες αυτοκινήτου.

Υποστηρικτες
Μεταφορικη Μαγγιδας-Τσολάκης
Shell Τσιαπρας
Σκουλής ανταλλακτικα
Τυροπιταδικο Σιδέρη Βάσω

Συνεργείο Αυτοκινήτων Τάκης Μαντάς

Μαργαρώνης Ανδρέας - Αφαλωνιάτης Μιχάλης Citroen Saxo A6

Ακόμα μια δυνατή συμμετοχή έρχεται στην κατηγορία C5 εκεί που ο ανταγωνισμός αναμένεται συναρπαστικός.
Στο Αττικό κάποια προβλήματα δεν τους επέτρεψαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.Ακόμα και έτσι πρόλαβαν να εντυπωσιάσουν στο πρώτο πέρασμα του αγώνα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τους βρει στην αφετηρία του Μπράλου αποφασισμένους να καλύψουν το χαμένο έδαφος.Και το έκαναν.Πρώτοι στην κατηγορία τους και πλέον στον Αλμυρό η κορυφή της κατάταξης φλέγεται από τους πρωτοπόρους του κυπέλλου.

Υποστηρικτές
Rilub Lubricants Italy Αυτοκίνηση Πάτρας Α.Ε.
Cybersys "The Computer Factory"
Τεχνική υποστήριξη by Θανάσης Τσάμης ενώ το δύσκολο έργο του team manager έχει αναλάβει ο Χρήστος Μαργαρώνης


Παπαδόπουλος Γεράσιμος  - Μουζάκης Νίκος  Peugeot 206 XS Α6

Φέτος τερμάτισαν τέταρτοι στην Αθήνα και πέμπτοι στον Μπράλο δείχνοντας πως είναι μία ανάσα από το βάθρο. Έτσι λοιπόν το εντυπωσιακό πλήρωμα θα συμμετάσχει και στον Αλμυρό και πάλι με το Peugeot 206 XS συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.
 
Μαζί τους θα είναι η Ekinisi Racing και ο A.P.R στον ρόλο της τεχνικής υποστήριξης.

Παπαδόπουλος Φίλων - Γονάκης Γεώργιος Peugeot 206 XS Α6

Έχουν ήδη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στους δύο πρώτους αγώνες του κυπέλλου και μόλις επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους και στον δικό μας αγώνα 3ο του κυπέλλου.
Οι πρωτοπόροι της C5 μετά την 5η θέση γενικής στο Αττικό Rally Sprint και πρώτη στην κατηγορία τους και δεύτερη στο Rally Sprint Μπράλου στοχεύουν στην κορυφή.
 
Αρωγοί στην προσπάθεια τους Ananeosis και η τεχνική υποστήριξη της Apr και του Anagnostopoulos Vassilios


Παρασκευάς Μιχάλης - Στάθης Δαμασιώτης Suzuki Swift E9


Από τα πιο δυνατά ονόματα στην πόλη του Βόλου σε ότι αφορά το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι το όνομα του οδηγού.Για το Rally Αλμυρού επιστρέφει σε αγώνα Rally μετά από αρκετό καιρό αφού προπονήθηκε ξεσηκώνοντας την Δράμα.Σε ότι αφορά τον συνοδηγό του τώρα μετά την καλή του εμφάνιση και το βάθρο στο Κένταυρος ο pastry-chef επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα:Στο δεξί bucket του Swift .

Υποστηρικτές:
Coffee Break Καλά Νερά Πηλίου by Αποστολης Βλαχος
Υγρά Καύσιμα Αμπελάκιας, Nikopoulos Auto 24h WHEEL Service Γιωργοσ ΖΑΚΗΣ Φανοποιείο Φάνης Ξυλόφουρνος Πέτρα και Localino del cafe
Πάντα με την τεχνική υποστήριξη του Paraskevas

Κατηγορία C6


Κορνελάκης Ηλίας - Ορφανός Στράτος Peugeot 106

Όσοι τους είδαν στο Αττικό δεν παραξενεύτηκαν από τις επιδόσεις τους. Άλλωστε και το Κορνελάκης και το όνομα Ορφανός είναι γνωστές ποσότητες στον χώρο. Τους διέφυγε όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Το επίθετο Κορνελάκης είχε το όνομα Ηλίας.
Νέος οδηγός στον χώρο και στο ντεμπούτο βγήκε τέταρτος στην κατηγορία του. Στον Μπράλο πήγε καλύτερα ανεβαίνοντας στο βάθρο όντας τρίτος .Στον Αλμυρό;
 
Με υποστηρικτές τους:
Μπούκης,Δ&Β ανταλλακτικά αυτοκινήτων,Auto Electric Faklanas,Γκίνης,Καφέδες Velutto,Papadopoulos cars parts.
Τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Κορνελάκης

Μιχαήλ Σταμάτης - Κορίνθιος Γρηγόρης Peugeot 106 

Είναι από τα αυτοκίνητα που κάνουν πολλούς αγώνες. Rallies και αναβάσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν τιμηθεί από την παρουσία του με διαφορετικούς οδηγούς. Φέτος έδειξαν πως ξορκίζουν την κακοδαιμονία των δύο τελευταίων ετών και έρχονται ζεστοί από τη νίκη τους στο Κένταυρος.
Οι κυπελλούχοι ασφάλτου Ν2 2013 και δευτεραθλητές του 2015 θα είναι στον Αλμυρό.
 
Υποστηρικτές
Stellos CAR WASH Ανταλλακτικά Χαλύφας Αμπελάκιας Καύσιμα, 24h WHEEL Service Γιωργοσ ΖΑΚΗΣ Οπτικά Δημητριάδη Panos Chroma,Τσιπουράδικο Φυκιάδα , Athletes Clubcafe Φανοποιείο Φάνης,Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Μπουσιάκης Κωνσταντίνος και PDRacing
Τεχνική υποστήριξη Mixalis Paraskevas


Πλατώνης Μίλτος - Λιλλής Γιάννης Toyota Yaris A5


Η ταχύτητα του πληρώματος είναι αδιαμφισβήτητη. Η εξέλιξη του αυτοκινήτου επίσης. Φέτος έχουν βαλθεί να σπάσουν τα χρονόμετρα. Την τρίτη θέση στο Αττικό rally sprint ακολούθησε μια πρώτη θέση στο αντίστοιχο του Μπράλου με το πλήρωμα να γίνεται αυτόματα η διάψευση όσων υποστήριζαν πως οι καινούριες κατηγορίες δεν θα έχουν ανταγωνισμό. Την ίδια ώρα οι θεατές τρίβουν τα μάτια τους μετά από κάθε διέλευση του πληρώματος.

 

Υποστηρικτές
Καταστήματα Shell Autonet Καλούσης Λάμπρος, Ιαπωνικη αγορα.
Το αυτοκίνητο προετοιμάζεται (άψογα όπως αποδεικνύεται) από το Service Park Πλατώνης-Μαργαρίτης στου Σοφάδες


Σύλλας Γιάννης - Κουκλιαμπής Παναγιώτης Citroen Saxo N2


Φέτος ξεκίνησαν δυνατά όντας δεύτεροι στην κατηγορία τους στο Αττικό και έκτοι γενικής!!!!!!!!!!
Στον Μπράλο δεν τους πήγε όπως θα ήθελαν το πράγμα κάτι που σημαίνει πως στον Αλμυρό θα είναι με ακόμα πιο σφιγμένες ζώνες έτοιμοι να επιτεθούν.
 
Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με Iq Parfumerie, φοράει Mavroidakos Racing Exhaust ενώ υπεύθυνη για το γεγονός πως βρίσκεις φωτογραφία του αυτοκινήτου και με τους τέσσερις τροχούς κάτω μόνο σταματημένο είναι η Dofis Rallying

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου