ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΑΘα πρέπει να αναφερθεί, ότι το Rally Αλμυρός 2016, αποτελεί τον 3ο αγώνα του περιφερειακού κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδος για το πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου, ενώ η ειδοποιός διαφορά είναι πως το Rally Αλμυρός 2016 έχει ειδικές διαδρομές και τις δύο ημέρες της διεξαγωγής του!

Το Rally Αλμυρός 2016 θ’ αρχίσει από την Κεντρική Πλατεία Αλμυρού το Σάββατο 9 Ιουλίου, όπου θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων από ώρα 10 το πρωί έως 1 μετά το μεσημέρι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει το σέρβις στο Γήπεδο της Σούρπης και ώρες 18.00 έως 20.00 η 1η ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων με αφετηρία στις 19:18, μήκους 12,68 χιλιομέτρων, που αρχίζει αμέσως μετά το συγκεκριμένο χωριό, διέρχεται το δημόσιο δρόμο Αγ. Θεοδώρων – Πτελεού, μετά περνάει από το «Σταυρό» και καταλήγει στη μεγάλη κατηφοριά προς Σούρπη, εκεί ακριβώς που αρχίζουν οι μεγάλες ευθείες, πριν μπει δηλαδή κάποιος στην κωμόπολη.

Όποτε χρειαστεί να επιστρέφουν –εκτός αγώνα- τα αυτοκίνητα στους Αγίους Θεοδώρους, αυτό θα γίνεται μέσω της εθνικής οδού, από τον κόμβο της Σούρπης μέχρι τoν αντίστοιχο των Αγίων Θεοδώρων.
Το βράδυ του Σαββάτου, ώρα 20:30 στην Αμαλιάπολη θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση και θ’ ακολουθήσει beach party στον ίδιο χώρο, για τη διασκέδαση οδηγών, πληρωμάτων και φίλων – επισκεπτών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το πρωί της Κυριακής ώρα 09:00 από την Αμαλιάπολη θα γίνει η εκκίνηση των αυτοκινήτων,  ακολουθεί δεκάλεπτο σέρβις στις 09:58 στους Αγίους Θεοδώρους και ώρα 10:21 το πρώτο πέρασμα της ειδικής διαδρομής Νηές, σ’ ένα τρίγωνο συνολικού μήκους 5,7 χιλιομέτρων, που θ’ αρχίζει από την κορυφή του βουνού, θα κατεβαίνει από το δεξί δρόμο προς την παραλία θα στρίβει αριστερά έως τα όρια του οικισμού και θα επιστρέφει από τον αριστερό (στενότερο) δρόμο πάλι στην κορυφή.
Ακολουθεί το 45λεπτο σέρβις της ημέρας και φύγαμε για μία επανάληψη των πρωινών ειδικών όπου οι συμμετέχοντες γνωρίζοντας τους χρόνους των αντιπάλων τους θα πιέσουν, είτε για να διατηρήσουν τη θέση τους είτε για να εξασφαλίσουν μία καλύτερη θέση στην κατάταξη του αγώνα.
Εκκίνηση πρώτου αυτοκινήτου στους Άγιους Θεόδωρους στις 11:59 και στις Νηές στις 12:22.
Ακολουθεί το σέρβις και ο τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία του Αλμυρού όπου το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να φτάσει στις 13.17.

Φυσικά, ο αγώνας θα κλείσει με τις πανηγυρικές απονομές στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής, στην Κεντρική Πλατεία του Αλμυρού.

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου