ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4


Αν και είναι σε περίοδο εκμάθησης του αυτοκινήτου δεν έχουν χάσει την ευκαιρία να μας εκπλήξουν με επιμέρους χρόνους όπου δείχνουν την ταχύτητα τους. Μπορεί οι μέχρι στιγμής χρόνοι να μην δικαιώνουν το πλήρωμα με το πανέμορφο αυτοκίνητο αλλά στον Αλμυρό γλυκοκοιτάζουν το βάθρο σε μια κατηγορία που σιγά σιγά δείχνει να συμπληρώνει. Ο Αλμυρός θα είναι ο τέταρτος αγώνας του αυτοκινήτου και ο τρίτος αγώνας rally.
 
Υποστηρικτές
Service Μυτιληναίος,Καύσιμα BP Τσέλος Παν,Isomel Κέντρο Μελισσοκομίας Λαμία-Κάτω Τιθορέα,Καφέ A,pied, L.D. Motors, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Φίλων Σεραφείμ και το καφέ Presstaeze του προέδρου της  ΑΛΦΑΛΚαλοπίτας Γιάννης - Μυλωνάς Κώστας Toyota Corolla
Η συμμετοχή από τη Λαμία, ξεκίνησε ερασιτεχνικά αλλά συνεχίζει δυναμικά οδηγώντας μια Corolla ως ιστορικό στην κλάση 2C2.
Στον Αλμυρό θα οδηγήσουν την Corolla και πάλι σε απίστευτες γωνίες συμμετέχοντας στην κατηγορία C4 με στόχο την διασκέδαση.

 
Χορηγοί:
BC Perigramma A.E. Φιλτρολιπαντική Λαμίας και In Cafe

Παλμος Γιάννης- Ψαρράκου Φωτεινή Peugeot
 άλλο ένα 205 που έρχεται στον αγώνα μας και για να το διασκεδάσει αλλά και για να πυροβολήσει
John Palmos - Fotini Psarrakou


Ντόντης Μίλτος- Ντόντης Σπύρος  Peugeot 106maxi

Ντόνης Μίλτος και Ντόντης Σπύρος με τον οδηγό να είναι ο ένας από τους δύο rookies του αγώναΤραγής Κωνσταντίνος- Γκιλομανάκης Βασίλης Peugeot
Ικανοί για όλα οι  Τραγής Κωνσταντίνος και Γκιλομανάκης Βασίλης 
Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου