ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C5Αθανασόπουλος Γιώργος - Μπαρδάκης Σπύρος Citroen C2R2

Η χρονιά ξεκίνησε για αυτούς στο Μπράλο.Εκεί προερχόμενοι και από απραξία τερμάτισαν τέταρτοι στην κατηγορία τους παραμένοντας σε απόσταση βολής σε μια κατηγορία που η κορυφή της αλλάζει για πλάκα.Στον Αλμυρό που θα είναι πιο "ζεστοί" αναμένεται σκληρή μάχη για το βάθρο.

Υποστηρικτές
Façade και Lafete.gr
Tech Support by Dofis Rallying


Βεργοζήσης Αποστόλης - Ζαβλανός Μάριος Citroen C2R2

Μας κοψοχόλιασε στο Αττικό, αλλά επανήλθε δριμύτερος στην Ριτσώνα, όπου και ήταν ο πρώτος του αγώνας ως οδηγός. Συνέχισε την χρονιά ακόμα καλύτερα και πλέον έρχεται στον Αλμυρό παρέα με τον συνοδηγό του με στόχο το καλύτερο

 
Πάντα με την τεχνική υποστήριξη της Aglopoulos-RacingΚαι κλείνουμε το Σαββατοκύριακο με μια ακόμα συμμετοχή στην κατηγορία C5 που και αυτή με την σειρά της δείχνει να συμπληρώνει.
Ο Γιάννης πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Πορταριά και συνέχισε στην Ριτσώνα.Στον Αλμυρό θα είναι ο πρώτος αγώνας rally που θα κάνει ο οδηγός και ο πρώτος αγώνας που θα συμμετάσχει η συνοδηγός που και αυτή προέρχεται από οικογένεια με μακρά παράδοση στους αγώνες αυτοκινήτου.

Υποστηρικτες
Μεταφορικη Μαγγιδας-Τσολάκης
Shell Τσιαπρας
Σκουλής ανταλλακτικα
Τυροπιταδικο Σιδέρη Βάσω


Μαργαρώνης Ανδρέας - Αφαλωνιάτης Μιχάλης Citroen Saxo A6

Ακόμα μια δυνατή συμμετοχή έρχεται στην κατηγορία C5 εκεί που ο ανταγωνισμός αναμένεται συναρπαστικός.
Στο Αττικό κάποια προβλήματα δεν τους επέτρεψαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.Ακόμα και έτσι πρόλαβαν να εντυπωσιάσουν στο πρώτο πέρασμα του αγώνα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τους βρει στην αφετηρία του Μπράλου αποφασισμένους να καλύψουν το χαμένο έδαφος.Και το έκαναν.Πρώτοι στην κατηγορία τους και πλέον στον Αλμυρό η κορυφή της κατάταξης φλέγεται από τους πρωτοπόρους του κυπέλλου.

Υποστηρικτές
Rilub Lubricants Italy Αυτοκίνηση Πάτρας Α.Ε.
Cybersys "The Computer Factory"
Τεχνική υποστήριξη by Θανάσης Τσάμης ενώ το δύσκολο έργο του team manager έχει αναλάβει ο Χρήστος Μαργαρώνης


Παπαδόπουλος Γεράσιμος  - Μουζάκης Νίκος  Peugeot 206 XS Α6

Φέτος τερμάτισαν τέταρτοι στην Αθήνα και πέμπτοι στον Μπράλο δείχνοντας πως είναι μία ανάσα από το βάθρο. Έτσι λοιπόν το εντυπωσιακό πλήρωμα θα συμμετάσχει και στον Αλμυρό και πάλι με το Peugeot 206 XS συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.
 
Μαζί τους θα είναι η Ekinisi Racing και ο A.P.R στον ρόλο της τεχνικής υποστήριξης.

Παπαδόπουλος Φίλων - Γονάκης Γεώργιος Peugeot 206 XS Α6

Έχουν ήδη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στους δύο πρώτους αγώνες του κυπέλλου και μόλις επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους και στον δικό μας αγώνα 3ο του κυπέλλου.
Οι πρωτοπόροι της C5 μετά την 5η θέση γενικής στο Αττικό Rally Sprint και πρώτη στην κατηγορία τους και δεύτερη στο Rally Sprint Μπράλου στοχεύουν στην κορυφή.
 
Αρωγοί στην προσπάθεια τους Ananeosis και η τεχνική υποστήριξη της Apr και του Βασίλη Αναγνωστόπουλου

Παρασκευάς Μιχάλης - Στάθης Δαμασιώτης Suzuki Swift E9

Από τα πιο δυνατά ονόματα στην πόλη του Βόλου σε ότι αφορά το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι το όνομα του οδηγού.Για το Rally Αλμυρού επιστρέφει σε αγώνα Rally μετά από αρκετό καιρό αφού προπονήθηκε ξεσηκώνοντας την Δράμα.Σε ότι αφορά τον συνοδηγό του τώρα μετά την καλή του εμφάνιση και το βάθρο στο Κένταυρος ο pastry-chef επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα:Στο δεξί bucket του Swift .

Υποστηρικτές:
Coffee Break Καλά Νερά Πηλίου by Αποστολης Βλαχος
Υγρά Καύσιμα Αμπελάκιας, Nikopoulos Auto 24h WHEEL Service Γιωργοσ ΖΑΚΗΣ Φανοποιείο Φάνης Ξυλόφουρνος Πέτρα και Localino del cafe
Πάντα με την τεχνική υποστήριξη του Paraskevas


 Γιάννης Τασιόπουλος - Βασίλης Μπασιούκας Citroen Saxo VTS

  Οι Γιάννης Τασιόπουλος - Βασίλης Μπασιούκας με τον πρώτο να επιστρέφει στα rallies και τον δεύτερο να έχει να κάτσει σε bucket 2 εβδομάδες

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου