Οι οδηγοί της A6KC


Η κλάση της Α6KC ανήκει στην κατηγορία της C4 που είναι ξεκάθαρα μία από τις πιο αδικημένες κατηγορίες ενός αγώνα rally.Η πρόβλεψη του κανονισμού για συνένωση των κατηγοριών C3 & C4 συχνά βρίσκει αυτοκίνητα με λιγότερες δυνατότητες να παλεύουν για διάκριση ανάμεσα στα σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα της C4.

Ακόμα κι έτσι η κατηγορία δεν εμφανίζει πολλές συμμετοχές άλλα όπου το κάνει είναι με αυτοκίνητα σπάνια και ιδιαίτερα.


Με καταγωγή από τον Αλμυρό η οικογένεια Ντόντη έχει μία πολύχρονη ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Το 2016 μόλις στο δεύτερο
rally της ζωής του ο νεαρός Μίλτος κατάφερε και πήρε την Τρίτη θέση στην συνενωμένη κατηγορία C3+C4 και την πρώτη στην C4 μην αφήνοντας περιθώρια στον ανταγωνισμό.


Το 2019 ήρθε για πρώτη φορά στον Αλμυρό οδηγώντας ένα αυτοκίνητο κόσμημα που όμοια του υπάρχουν λίγα παγκοσμίως τερματίζοντας δεύτερος στην κατηγορία του που κάθε χρόνο δυναμώνει περισσότερο.

3. Ζάχαρης Φάνης Peugeot 106 Kit Car

Με ίδιο αυτοκίνητο συμμετείχε και ο Φάνης.Σε περίοδο εκμάθησης το 2016 επέλεξε να μαζέψει αγωνιστικά χιλιόμετρα και εμπειρίες ενώ την επόμενη χρονιά κινήθηκε σαφώς πιο απειλητικά αλλά δυστυχώς είχε την στιγμή του που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.


Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου