Οι συνοδηγοί του αγώνα


Αναμφίβολα ο πιο σημαντικός τίτλος είναι αυτός του νικητή της γενικής κατάταξης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 58 συνοδηγοί έχουν πάρει εκκίνηση στον αγώνα που έχει δει σε τρεις εκδόσεις του τρεις διαφορετικούς νικητές με τρεις διαφορετικά αυτοκίνητα σε ότι αφορά την κλάση και την μάρκα ενώ σε επίπεδο νικητών ειδικών έχουμε δει έξι διαφορετικούς συνοδηγούς να επιτυγχάνουν τον ταχύτερο χρόνο.


Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα σε ότι αφορά τα στατιστικά.Το 2016 σε μία περίεργη χρονιά για τον ίδιο μόλις στον δεύτερο του αγώνα με το
Honda διεκδίκησε τη νίκη στην γενική κατάταξη μέχρι τις Νηες 1 όπου μία αστοχία υλικού μας στέρησε μία μεγάλη μάχη.Το 2017 επανήλθε αποφασισμένος μην αφήνοντας περιθώρια σε κανένα πλήρωμα για τη νίκη όχι απλώς στην κατηγορία αλλά και στη γενική κατάταξη. Αν και τον είχαμε συνηθίσει σε τελείως διαφορετική κατηγορία το 2018 κάθισε δίπλα στον Παρασκευά και οι δυό τους απογειώθηκαν.Χαρακτηριστηκά αναφέρουμε πως όχι μόνο κέρδισαν κλάση και κατηγορία αλλά πλασαρίστηκαν πολύ ψηλά στην γενική κατάταξη και στην F2 όπου και τερμάτισαν δεύτεροι.

 
Από το 2017 ο Σωτήρης με οδηγό τον Γεροδήμο συμμετέχουν με ένα δικίνητο αυτοκίνητο τολμώντας να τα βάλουν με τα τετρακίνητα θηρία της κατηγορίας.Η ιστορία δείχνει να τους δικαιώνει αφού το 2017 όταν και ήρθαν στον Αλμυρό το αυτοκίνητο ήταν σε φάση εξέλιξης αλλά ακόμα κι έτσι πήραν την δεύτερη θέση στην κατηγορία τους ενώ το 2018 το πλήρωμα πρόσθεσε τα ονοματά του στην λίστα με τους νικητές του αγώνα.


Αναμφίβολα ο μεγάλος
star της κλάσης αλλά και της κατηγορίας.Το 2016 αντιμετώπισε έντονο ανταγωνισμό καταφέρνοντας τελικά να επιβληθεί.Το 2017 δεν επέτρεψε να τον απειλήσει κανένας έχοντας καταφέρει να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σε ειδική στην καριέρα του.4. Μιχελάκης Μίνωας Subaru Impreza WRX Sti  

Από τους πιο ατρόμητους και έμπειρους συνοδηγούς ήρθε για πρώτη φορά στον Αλμυρό το 2017 στο πλάι του Παναγιωτόπουλου. Το πλήρωμα έκανε καλούς χρόνους στην πρώτη του χρονιά ενώ το ενώ το 2018 έφτασε μία ανάσα από το βάθρο της γενικής κατάταξης


Δύο βάθρα σε δύο συμμετοχές μετράει η Μαριάννα στον Αλμυρό έχοντας τρέξει το 2017 με τον Κώστα και το 2018 με τον Γιώργο Πολυχρονόπουλο τερματίζοντας και τις δύο χρονιές στην τρίτη θέση τόσο της κλάσης όσο και της κατηγορίας.
Ήρθε στον αγώνα το 2016 επιλέγοντας τον αγώνα ως αμοιβό από το κύπελλο Πελοπονήσσου.Απώ το Σαββατο τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας βελτιώνοντας τις επιδόσεις του καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής όχι μόνο της κατηγορίας αλλά και του αγώνα.


Από Θεσσαλονίκη ήρθε το 2017 διεκδικώντας μέχρι τέλους την δεύτερη θέση της κλάσης και της κατηγορίας.Γνήσιος
rallyman και σταθερή αξία των rallies τερμάτισε τρίτος τελικά τόσο στην κλάση όσο και στην κατηγορία του σε μία χρονιά που τον είδε να βγαίνει δεύτερος στον πανελλήνιο κύπελλο. Το 2018 σε μία ακόμη επίσημη πρώτη στον Αλμυρό οι Θεοφανίδη-Μαύρο με νέο αυτοκίνητο και σε νέα κατηγορία προσέφεραν θέαμα και μάζεψαν πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα για την συνέχεια του κυπέλλου και ολοκλήρωνοντας τον αγώνα στην δεύτερη θέση της κατηγορίας τους.


Πρώτη φορά στον Αλμυρό για τον Χρήστο το 2018 με το νικητύο του αγώνα του 2016 να κάθεται αριστερά του.Με καινούριο αυτοκίνητο το πλήρωμα στο επίσημο ντεμπούτο του στην κατηγορία κινήθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και στην κορυφή της κατηγορίας του.Ήρθε στον αγώνα το 2016 όντας εκ των πρωτοπόρων του κυπέλλου ασφάλτου παρέα με τον Ντόφη. Ξεκίνησαν νωθρά το Σάββατο το απόγευμα με αποτέλεσμα να επιτεθούν την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και δεύτερη της κατηγορίας τους.


Ήρθε στον αγώνα το 2017 με φόρα από το πολύ καλό αποτέλεσμα του στην Βέροια.Από νωρίς τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα με εξαίρεση την τελευταία ειδική του αγώνα.

11. Μακάριος Απόστολος Mitsubishi Lancer Evo 

Ήρθε με φόρα από το
Rally Acropolis στο πλευρό του Αγγλόπουλου.Μαζί κινήθηκαν πολύ γρήγορα διεκδικώντας μέχρι και την τελευταία ειδική του αγώνα την δεύτερη θέση στην γενική.


Ήρθε το 2016 και διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη στον αγώνα.Με ένα αυτοκίνητο που δεν αποτελεί επιλογή πολλών κατάφερε να το εξελίξει τόσο ώστε να διεκδικεί νίκες και κύπελλα.Ο Γιώργος εκτέλεσε και χρέη ρεπόρτερ γράφοντας και ένα εξαιρετικό άρθρο για τον αγώνα του 2016.

Από τις πιο αγαπητές συμμετοχές για το κοινό του αγώνα όντας εξαιρετικά γρήγοροι και θεαματική.Το 2016 συμμετείχαν στον αγώνα ταξιδεύοντας σε ασύλληπτες γωνίες τον Ιάπωνα ενώ το 2017 ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί κατακτώντας και τις δύο χρονιές την δεύτερη θέση στην κατηγορία

Ο νικητής του 2017 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του έχοντας καταφέρει να επικρατήσει σχεδόν σε όλες τις ειδικές σε μία χρονιά που έχασε τον τίτλο στην κατηγορία του για λίγο.
Από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους συνοδηγούς που το 2016 ήρθε και στον Αλμυρό.Συνετέλεσε τα μέγιστα στην βελτίωση του οδηγού από ειδική σε ειδική.
16. Κουρουγκιαούρης Κωνσταντίνος Peugeot 206 XS

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο συνοδηγός από την Κρήτη ήρθε στον αγώνα το 2017.Αν και αντιμετώπισε προβλήματα με το αυτοκίνητο στην πρώτη ειδική του αγώνα που του κόστισαν πολύτιμο χρόνο ανέκαμψε με εντυπωσιακό τρόπο κερδίζοντας τελικά την κατηγορία.

Ακολουθεί ο ταχύτερος συνοδηγός Α5 του 2017.Αντιμετώπισε τον πιο σκληρό ανταγωνισμό και των τριών χρόνων καταφέρνοντας να επιβληθεί των υπολοίπων Α5 αγγίζοντας το βάθρο της κατηγορίας ουκ ολίγες φορές τόσο σε επίπεδο ειδικών όσο και σε γενικής. Το 2018 σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση της κατηγορίας με ένα αυτοκίνητο που ξύπνησε αναμνήσεις σε αρκετούς.


Δεν του άφησε ευχάριστες αναμνήσεις η πρώτη του συμμετοχή στον Αλμυρό το 2017 αφού εγκατέλειψε μόλις στην τρίτη ειδική του αγώνα.Τα πράγματα βελτιώθηκαν σαφώς το 2018 όταν και αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία.19. Καραθανάσσης Θανάσσης Opel Astra F GSi/GTE 16V

Το 2016 ήρθε ως πρωτοπόρος της κατηγορίας στο κύπελλο ασφάλτου και κατακτώντας την δεύτερη θέση της κατηγορίας παρέμεινε σε αυτήν.Ανταγωνιστικός όσο δεν πάει με ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει την δική του ιστορία στους αγώνες ο Αλμυρός ήταν ίσως το τελευταίο καλό αποτέλεσμα στην καριέρα του αυτοκινήτου.Δύο συμμετοχές και για τον Γρηγόρη με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.Το 2016 τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία όντας συνοδηγός του Μιχαήλ ενώ το 2017 βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή του Λεσιώτη στους αγώνες. Μετά από δύο συμμετοχές ως συνοδηγός σε διαφορετική κατηγορία το 2018 έφτασε η ώρα να δοκιμάσει και στην Α6.Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεκινήσει αντιμετωπίζοντας τεχνικά προβλήματα.


Από τους πιο έμπειρους συνοδηγούς ήρθε στον Αλμυρό το 2017 όντας πλήρωμα του πρώτου
Renault που έτρεξε στον αγώνα μας. Το πλήρωμα ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα όλο το 2017 κάτι που εξαργύρωσαν τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός όντας κυπελλούχοι Βορείου Ελλάδας όχι απλώς στην κλάση αλλά και στην F2.Στον Αλμυρό ήρθε με φόρα από την Βέροια και με εξαίρεση τους Πλάγο-Ρέντη δεν άφησε κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους να τον απειλήσουν κάνοντας ένα καθαρό αγώνα.


Ο Αλμυρός του 2018 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη του νεαρού συνοδηγού αφενός γιατί έπιασε τετράδιο για πρώτη φορά σε αγώνα,αφετέρου γιατί κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή τη νίκη της κλάσης κερδίζοντας τις τρεις από τις έξι ειδικές του αγώνα και τερματίζοντας δεύτερος στις υπόλοιπες.

Ακολουθεί ο νικητής της κατηγορίας του 2016 που διεκδίκησε μέχρι τέλος το κύπελλο στην κατηγορία C6.Στην μία και μοναδική συμμετοχή του στον Αλμυρό ήταν σαρωτικός κερδίζοντας όλες τις ειδικές.
Το 2016 ο αγώνας έδειξε το σκληρό πρόσωπο των rallies στον βετεράνο που είχε την στιγμή του μέσα στο χωριό Πτελεός.Το 2017 επανήλθε στον μοναδικό αγώνα της χρονιάς για το πλήρωμα και διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη στην κλάση και στην κατηγορία του.
Το 2018 ήρθε για πρώτη φορά στον Αλμυρό και κέρδισε την κλάση.Με ελάχιστους αγώνες με τον Μπαξεβανάκη αριστερά του βρήκαν αμέσως ρυθμό παίρνοντας κεφάλι από την πρώτη ειδική.Μεγάλη μάχη δόθηκε ανάμεσα στον ίδιο και στον νικητή της κλάσης το 2016 στην προσπάθεια και των δύο να αναρριχηθούν στην κορυφή της κατηγορίας.Με συνεχή πίεση ο Παναγιώτης έδωσε σε θεατές και χρονομέτρες ένα show ανάλογο της φήμης του.
Το 2016 άλλαξε τελευταία στιγμή κλάση και οδηγόμε την προσπάθεια της αυτή να μην καρποφορεί. Το 2017 επανήλθε δριμύτερη τερματίζοντας δεύτερη τόσο στην κλάση όσο και στην κατηγορία της σε μία χρονιά που πλησίασε όσο ποτέ το βάθρο στο πανελλήνιο κύπελλο.


28. Μασιάλας Ανδρέας Toyota Corolla ΑΕ86 GT 1.6 

Άλλο ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας που δείχνει τα δόντια του σε κάθε συμμετοχή του στον αγώνα.Το 2017 στην πρώτη του επαφή με τον αγώνα κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία ενώ το 2018 ανέβασαν ρυθμό,κατέβασαν χρόνους κατακτώντας την δεύτερη θέση στον αγώνα.
29. Δαμασιώτης Στάθης Suzuki Swift 1300

Στην πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα το 2016 συμμετείχε ως συνοδηγός του Παρασκευά.Αν και έπεσαν πάνω σε μία μεγάλη μάχη στην κατηγορία στάθηκαν αξιοπρεπώς και κυνήγησαν έως ανησύχησαν τους πρωτοπόρους της κατηγορίας.
Τοπικός συνοδηγός που το 2017 πήρε την πρώτη του επίσημη εκκίνηση κάνοντας το ντεμπούτο του.Έκτοτε τον έχουμε δει και σαν οδηγός ενώ στον Αλμυρό παραμένει σταθερά στο δεξί
bucket. Το 2018 προχώρησε σε μία ανανέωση του αυτοκινήτου και μία αλλαγή κλάσης που τον έφερε από την Α6 στην Ε10.Παράλληλα το 2018 ήταν και η δεύτερη χρονιά που Θείος και ανιψιός βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο με το πλήρωμα να βρίσκει τα πατήματα του κερδίζοντας και την κατηγορία.


31. Μουζάκης Νίκος Peugeot 206 Xs

Ένας ακόμη πολύ έμπειρος συνοδηγός ήρθε το 2016 και προσαρμόστηκε άμεσα στις ειδικές του αγώνα αλλά το κιβώτιο ταχυτήτων του
Peugeot είχε άλλη άποψη.Μαχητής έμεινε στον αγώνα διεκδικώντας ότι καλύτερο τερματίζοντας τελικά τέταρτος στην κλάση του.32. Ζήκας Ηρακλής Peugeot 106 Kit Car & Toyota Yaris

Με ίδιο αυτοκίνητο συμμετείχε και ο Ηρακλής.Σαφώς πιο έμπειρος από τον οδηγό του έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε επιφάνεια ξεκίνησε το 2016 με τον Ζάχαρη με σκοπό να βελτιωθούν αμφότεροι.Σε αναγνωριστικούς ρυθμούς το 2016 το πλήρωμα επέλεξε να μαζέψει αγωνιστικά χιλιόμετρα και εμπειρίες ενώ την επόμενη χρονιά κινήθηκε σαφώς πιο απειλητικά αλλά δυστυχώς είχε την στιγμή του που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Το 2018 αναδείχθηκε ως ο ταχύτερος συνοδηγός Α5 του 2018.Ο έμπειρος συνοδηγός για το 2018 επέλεξε τον ρόλο του συνοδηγού δίπλα σε ένα άπειρο οδηγό.Κατάφερε να τον διατηρήσει σταθερό και ήρεμα και αμοίφθηκε με την πρώτη θέση στην Α5 και τέταρτη στην κατηγορία.


33. Ντόντης Σπύρος Peugeot 106 Kit Car

Με καταγωγή από τον Αλμυρό η οικογένεια Ντόντη έχει μία πολύχρονη ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Το 2016 μόλις στο δεύτερο του rally ως συνοδηγός έπειτα από ένα διάλειμμα 18 χρόνων περίπου ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να καθοδηγήσει τον γιο του σε ένα αγώνα που τελικά πήρε την τρίτη θέση στην συνενωμένη κατηγορία C3+C4 και την πρώτη στην C4 μην αφήνοντας περιθώρια στον ανταγωνισμό.Ο τοπικός συνοδηγός ξεκίνησε το 2013 και γρήγορα έδεσε με τον Γιώργο Περγάμαλη.Παρά το γεγονός πως το δίδυμο δεν έχει πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα κατάφερε να κινηθεί αξιοπρεπώς το 2016 και να βελτιωθεί αισθητά το 2017.


Ένας ακόμη βόρειος ακολουθεί με τον Βασίλη να αποτελεί ένα από τους πιο χαλαρούς συνοδηγούς εκτός ειδικών και να λυσσάει εντός αυτών.Χρόνια πλήρωμα με τον Λάκη το 2017 ολοκλήρωσαν τον αγώνα τρίτοι στην κλάση τους ενώ το 2018 πίεσαν λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να έχουν την στιγμή τους.


36. Κεραμάρης Βασίλης Citroen Saxo VTS

Το 2018 έκανε το μεγάλο βήμα και έσφιξε τις ζώνες για πρώτη φορά.Με ένα αυτοκίνητο που δεν έχει συνηθίσει έδειξε να προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα βοηθώντας τον οδηγό να γράψει ικανοποιητικούς χρόνους.
Το 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου σε ασφάλτινο τερέν με πλήρωμα τους Μανούσκο-Κούσουλα. Με το
Opel να βρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην τρίτη θέση της κατηγορίας.


Το 2016 έκανε την εμφάνιση της ως συνοδηγός του Πάλμου με ένα 205 με έντονο και διαφορετικό σχεδιασμό.Ταχύτατο και ψύχραιμο πλήρωμα κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία.


Το 2016 έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε.Το 2017 επανήλθε καταφέρνοντας διακριθεί στην κατηγορία του συμβάλλοντας στα μέγιστα να βρει ο οδηγός τα πατήματα του.
Μόλις στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα rally κατάφερε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του ρόλου ενώ συνέβαλλε στα μέγιστα για την εξαιρετική επίδοση στην τελευταία ειδική του 2018.
Μια ακόμη αθλήτρια που έκανε το ντεμπούτο της στον Αλμυρό.Το 2016 ήρθε στον Αλμυρό δίνοντας αρκετό θέαμα ειδικά στην απογευματινή ειδική ενώ την επόμενη ημέρα το πλήρωμα κινήθηκε σαφώς ταχύτερα.


Με τα ενεργά 206RC να μετριούνται μόλις στα δάχτυλα του ενός χεριού εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει μεταξύ άλλων και την δυσκολία της εξέλιξης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.Ήρθε το 2017 στον Αλμυρό και αν και ο καιρός δεν τον βοήθησε στις αναγνωρίσεις ανέβασε ρυθμό ειδική την ειδική ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην τέταρτη θέση της κλάσης.

43. Αυγέρης  Γιώργος Seat Ibiza GTI 2.0 16V 

Για χάρη του Αλμυρού έπιασε για πρώτη φορά τετράδιο το 2016.Θεωρείται από τους άτυχους του αγώνα αφού ενώ ολοκλήρωσε κανονικά τον αγώνα το Σάββατο, την Κυριακή ο Ισπανός είχε αντίθετη γνώμη.


Επιστρατεύτηκε το 2016 ως συνοδηγός του Παναγιωτόπουλου. Κινήθηκαν σβέλτα παρά το γεγονός πως ήταν πλήρωμα για πρώτη φορά μέχρι που μία μικροέξοδος τους ανάγκασε σε εγκατάλειψη.


Αποτελεί ένα από τους πιο ενεργούς συνοδηγούς των τελευταίω χρόνων.Το 2016 ήρθε και στον Αλμυρό.Αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο τέλος της πρώτης ημέρας σίγουρα θα τον είχαμε δει ψηλότερα στην κατάταξη.

Από τους πιο άτυχους του αγώνα ο Βασίλης έχει συμμετάσχει στον αγώνα με Peugeot 205 δύο φορές το 2016 και το 2018 μετρώντας ισάριθμες εγκαταλείψεις.Το 2018 όπου το 205 του δούλεψε έδειξε την ταχύτητα του.To 2017 η συνεύρεση του με τον Παρασκευά συνέθεσε ένα πολύ έμπειρο πλήρωμα στην δεύτερη εμφάνιση του Βασίλη στον αγώνα.Αν και αντιμετώπισαν αρκετές ατυχίες κατάφεραν να τερματίσουν ενώ οι επιμέρους χρόνοι των ειδικών ήταν πολύ καλές


Το 2016 συμμετείχε στον αγώνα του Αλμυρού σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ως συνοδηγός την εποχή που επέλεγε την αλλαγή κατηγορίας στο προσωπικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο.Ο Άρης έχει καθίσει σε μία πλειάδα αυτοκινήτων ενώ εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει σταθερα ο συνοδηγός του Μουρίκη.Το 2017 το πλήρωμα έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου σε ένα ντεμπούτο που κρίνεται επιτυχημένο αφού τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε ήταν ήσσονος σημασίας.


Το ονειρευόταν χρόνια και στον Αλμυρό έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να το κάνει.Βλέπετε το 2017 ο Χρήστος έκανε τον πρώτο του αγώνα με τον πατέρα του Κώστα πίσω από το τιμόνι. Το πλήρωμα έκανε ένα πολύ δυνατό πρώτο
loop συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο.
Επανήλθε στους αγώνες rally το 2017 σαν συνοδηγός επιτυγχάνοντας τον τερματισμό συνδυασμένο με διασκέδαση και συλλογή εμπειριών.
Το 2017 συμμετείχε στον αγώνα ως συνοδηγός του Αναστασοβίτη που έκανε την μακρύτερη εξόρμηση του στους αγώνες.Ταχύς και κύριος ολοκλήρωσε ένα απροβλημάτιστο αγώνα.

Πρόκειται για ένα αρκετά έμπειρο συνοδηγό παρά το νεαρό της ηλικίας του.Ήρθε στον Αλμυρό το 2017 με την τύχη να του γυρνάει την πλάτη όχι μία φορά αλλά δύο τερματίζοντας άδοξα την προσπάθεια του πληρώματος.Το 2017 έκανε την μεγάλη επιστροφή και αμέσως έδειξε πως δεν έχει χάσει τίποτα από την ταχύτητα του κάνοντας συνεχώς χρόνους μέσα ή λίγο πριν την τριάδα της κατηγορίας.

Το 2017 έπιασε για πρώτη φορά τετράδιο για χάρη του Ντιντή με το πλήρωμα να μην προλαβαίνει να δείξει την ταχύτητα του αφού στο τέλος της ειδικής Νηες 1 εγκατέλειψε.

55. Αποστολάκης Αντώνης VW Polo 16V 1.4 & Renault Clio Sport 2.0 Type CB1N

Το 2017 ήταν από τους πιο άτυχους του αγώνα έχοντας στην στιγμή τους μόλις στο 3ο χιλιόμετρο του αγώνα.Όσοι πρόλαβαν και τον είδαν στα πρώτα χιλιόμετρα του αγώνα είχαν να λένε για τον τρόπο που πέρασαν.Το 2018 έκανε την δεύτερη εμφάνιση του στον αγώνα και πρώτο στην κατηγορία του.Όσοι πρόλαβαν να δουν πλήρωμα και αυτοκίνητο σε πλήρη ισχύ έχουν να λένε για το πόσο αέρας πέρασαν.Δυστυχώς η ατυχία τους χτύπησε και το 2018 με το πλήρωμα να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα που του στέρησαν την ολοκληρώσει του αγώνα.


Ο μεγάλος άτυχος της κατηγορίας.Δύο φορές συμμετείχε ως συνοδηγός ακουμπώντας το βάθρο ειδικά το 2018 όταν και ήταν μόνιμα τέταρτος και μια ανάσα από τον τρίτο μέχρι την πέμπτη ειδική του αγώνα όταν και είχε την στιγμή του.


Εφτά χρόνια απουσίας δεν τα λες και λίγα.Το αντίθετο μάλιστα.Ο Αντώνης επέλεξε τον δικό μας αγώνα για να κάνει την επανεμφάνιση του στους αγώνες.Έχοντας οικειότητα με την ταχύτητα και την τετρακίνηση από την αρχή προσαρμόστηκε πλήρως στο δεξί κάθισμα του Sierra και πίεσε τον οδηγό του στις δύο πρώτες ειδικές μέχρι την εγκατάλειψη τους στις Νηες 2


Ένας ακόμα αθλητής που επέλεξε τον Αλμυρό για το ντεμπούτο του.Από τα πρώτα χιλιόμετρα του αγώνα του 2018 έδειξε την ταχύτητα του αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.


Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου