Οι συνοδηγοί της C2

Το Rally Αλμυρός αν και καταφέρνει να συγκεντρώνει ένα πλήθος συμμετοχών δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από τα λεγόμενα μεγάλα αυτοκίνητα.

Ακόμα κι έτσι όμως οι λεγόμενες φτερούγες δεν έχουν λείψει από τον αγώνα και μάλιστα η διάκριση τους στο Rally Αλμυρός έχει υπάρξει καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξη του κυπέλλου ασφάλτου

Από το 2017 ο Σωτήρης με οδηγό τον Γεροδήμο συμμετέχουν με ένα δικίνητο αυτοκίνητο τολμώντας να τα βάλουν με τα τετρακίνητα θηρία της κατηγορίας.Η ιστορία δείχνει να τους δικαιώνει αφού το 2017 όταν και ήρθαν στον Αλμυρό το αυτοκίνητο ήταν σε φάση εξέλιξης αλλά ακόμα κι έτσι πήραν την δεύτερη θέση στην κατηγορία τους ενώ το 2018 το πλήρωμα πρόσθεσε τα ονοματά του στην λίστα με τους νικητές του αγώνα.


Ήρθε στον αγώνα το 2016 επιλέγοντας τον αγώνα ως αμοιβό από το κύπελλο Πελοπονήσσου.Απώ το Σαββατο τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας βελτιώνοντας τις επιδόσεις του καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής όχι μόνο της κατηγορίας αλλά και του αγώνα


Ήρθε στον αγώνα το 2017 με φόρα από το πολύ καλό αποτέλεσμα του στην Βέροια.Από νωρίς τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα με εξαίρεση την τελευταία ειδική του αγώνα.Το 2019 έκανε την πρώτη εμφάνιση στον αγώνα.Εμφάνιση που συνοδεύτηκε με την πρώτη του απόπειρα με τετρακίνητο αυτοκίνητο.Εμφάνιση που θεωρείται άκρως επιτυχημένη αφού μόλις στην δεύτερη ειδική του αγώνα ανέβηκε στην δεύτερη θέση γενικής και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος.


5. Μιχελάκης Μίνωας Subaru Impreza WRX Sti

Από τους πιο ατρόμητους και έμπειρους συνοδηγούς ήρθε για πρώτη φορά στον Αλμυρό το 2017 στο πλάι του Παναγιωτόπουλου. Το πλήρωμα έκανε καλούς χρόνους στην πρώτη του χρονιά ενώ το ενώ το 2018 έφτασε μία ανάσα από το βάθρο της γενικής κατάταξης
Ήρθε στον αγώνα το 2016 όντας εκ των πρωτοπόρων του κυπέλλου ασφάλτου παρέα με τον Ντόφη. Ξεκίνησαν νωθρά το Σάββατο το απόγευμα με αποτέλεσμα να επιτεθούν την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και δεύτερη της κατηγορίας τους τους.

7. Μακάριος Απόστολος Mitsubishi Lancer Evo

Ήρθε με φόρα από το
Rally Acropolis στο πλευρό του Αγγλόπουλου.Μαζί κινήθηκαν πολύ γρήγορα διεκδικώντας μέχρι και την τελευταία ειδική του αγώνα την δεύτερη θέση στην γενική.

Επιστρατεύτηκε το 2016 ως συνοδηγός του Παναγιωτόπουλου. Κινήθηκαν σβέλτα παρά το γεγονός πως ήταν πλήρωμα για πρώτη φορά μέχρι που μία μικροέξοδος τους ανάγκασε σε εγκατάλειψη. 


Το 2019 εντυπωσίασε την πρώτη ημέρα του αγώνα μέχρι να υποχρεωθεί σε εγκατάλειψη λόγω μίας τεχνικής λεπτομέρειας.


Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου