Οι οδηγοί της C2

Το Rally Αλμυρός αν και καταφέρνει να συγκεντρώνει ένα πλήθος συμμετοχών δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από τα λεγόμενα μεγάλα αυτοκίνητα.

Ακόμα κι έτσι όμως οι λεγόμενες φτερούγες δεν έχουν λείψει από τον αγώνα και μάλιστα η διάκριση τους στο Rally Αλμυρός έχει υπάρξει καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξη του κυπέλλου ασφάλτου

Από το 2017 ο Γιώργος έκανε μια κίνηση που αμφισβήτηθηκε αρκετά επιλέγοντας ένα δικίνητο αυτοκίνητο για να τα βάλει με τα τετρακίνητα θηρία της κατηγορίας.Η ιστορία δείχνει να τον δικαιώνει αφού το 2017 όταν και ήρθε στον Αλμυρό το αυτοκίνητο ήταν σε φάση εξέλιξης αλλά ακόμα κι έτσι πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του ενώ το 2018 το πλήρωμα πρόσθεσε τα ονοματά του στην λίστα με τους νικητές του αγώνα.


Ήρθε στον αγώνα το 2016 επιλέγοντας τον ως αμοιβό από το κύπελλο Πελοποννήσου. Από το Σάββατο τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας βελτιώνοντας τις επιδόσεις του καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής όχι μόνο της κατηγορίας αλλά και του αγώνα

Ήρθε στον αγώνα το 2017 με φόρα από το πολύ καλό αποτέλεσμα του στην Βέροια.Από νωρίς τέθηκε επικεφαλής της κατηγορίας και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα με εξαίρεση την τελευταία ειδική του αγώνα.

Το 2019 έκανε την πρώτη εμφάνιση στον αγώνα.Εμφάνιση που συνοδεύτηκε με την πρώτη του απόπειρα με τετρακίνητο αυτοκίνητο.Εμφάνιση που θεωρείται άκρως επιτυχημένη αφού μόλις στην δεύτερη ειδική του αγώνα ανέβηκε στην δεύτερη θέση γενικής και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος.


5. Παναγιωτόπουλος Άκης Subaru Impreza WRX Sti

Αναμφίβολα συνέβαλε καθοριστικά στην διαμόρφωση ενός rally στον Αλμυρό τόσο στην πρώιμη όσο και στην τωρινή εποχή.Σταθερά συμμετέχων και τις τρεις χρονιές του αγώνα μία μικροέξοδος τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη το 2016 για να επανέλθει σαφώς καλύτερα το 2017 ενώ το 2018 έφτασε μία ανάσα από το βάθρο της γενικής κατάταξης.Το 2019 εντυπωσίασε την πρώτη ημέρα του αγώνα μέχρι να υποχρεωθεί σε εγκατάλειψη λόγω μίας τεχνικής λεπτομέρειας.

6. Ντόφης Ανδρέας Mitsubishi Lancer Evo VIII

Ήρθε στον αγώνα το 2016 όντας εκ των πρωτοπόρων του κυπέλλου ασφάλτου.Ξεκίνησε νωθρά το Σάββατο το απόγευμα με αποτέλεσμα να επιτεθεί την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και δεύτερη της κατηγορίας του.

7. Αγγλόπουλος Μίλτος Mitsubishi Lancer Evo

Τις δύο πρώτες χρονιές συμμετείχε έχοντας τον ρόλο της τεχνικής υποστήριξης.Το 2018 αποφάσισε να μην τριτώσει και συμμετείχε διεκδικώντας μέχρι και την τελευταία ειδική του αγώνα την δεύτερη θέση στην γενική. 
Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου