Οι οδηγοί της E11

Η κλάση της Ε11 ανήκει στην κατηγορία της C3 που είναι μία από τις πιο σημαντικές κατηγορίες ενός αγώνα rally.Άλλωστε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο πιο γρήγορος της κατηγορίας είναι και ο νικητής της F2

Και μπορεί οι νίκες στην τελική κατάταξη να περιορίζονται σε δύο πλήρωματα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο σε επίπεδων νικών ειδικών διαδρομών όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εφτά πληρώματα ανέβηκαν στο βάθρο

Σταθερή συμμετοχή στον αγώνα ο οδηγός από την Λιβαδειά έχει συμμετάσχει δύο φορές με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Το 2016 ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τρίτη θέση της κατηγορίας ενώ το 2018 ήταν η συμμετοχή που κράτησε ψηλά την σημαία της κλάσης.
2. Καραθανάσσης Βασίλης Opel Astra F GSi/GTE 16V

Το 2016 ήρθε ως πρωτοπόρος της κατηγορίας στο κύπελλο ασφάλτου και κατακτώντας την δεύτερη θέση της κατηγορίας και πρώτη της κλάσης παρέμεινε σε αυτήν.Ανταγωνιστικός όσο δεν πάει με ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει την δική του ιστορία στους αγώνες ο Αλμυρός ήταν ίσως το τελευταίο καλό αποτέλεσμα στην καριέρα του αυτοκινήτου.

Το 2017 συμμετείχε στον αγώνα κάνοντας έτσι την μακρύτερη εξόρμηση του στους αγώνες.Ταχύς και κύριος ολοκλήρωσε ένα απροβλημάτιστο αγώνα.
4. Ανδριτσάκης Κώστας Seat Ibiza GTI 2.0 16V 

Ένας γνήσιος
rallyman ακολουθεί με τον Κώστα να συμμετέχει για πρώτη φορά το 2016 ως αυτοκίνητο της κλάσης Ε11. Θεωρείται από τους άτυχους του αγώνα αφού ενώ ολοκλήρωσε κανονικά τον αγώνα το Σάββατο, την Κυριακή ο Ισπανός είχε αντίθετη γνώμη.5. Νταής Πέτρος VW Golf GTi 2.0 16V 

Το 2017 έκανε την μεγάλη επιστροφή και αμέσως έδειξε πως δεν έχει χάσει τίποτα από την ταχύτητα του μονοπωλώντας την πρώτη θέση της κλάσης όσο ήταν στον αγώνα.

Άλλη μία επιστροφή πραγματοποιήθηκε το 2017 με τον Λάμπρο να μην προλαβαίνει να δείξει την ταχύτητα του αφού στο τέλος της ειδικής Νηες 1 εγκατέλειψε.

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου