ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ

Roussas Dairy + 3o Rally Αλμυρός 2018 

Η ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε. συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες τυροκομικές επιχειρήσεις της χώρας, με παγκόσμια εμβέλεια και εξαγωγές που φτάνουν μέχρι και στο 95% της ετήσιας παραγωγής της σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. H γαλακτοβιομηχανία ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1952 από την οικογένεια Ρούσσα και από τότε αφιερώθηκε αποκλειστικά στην παραγωγή φέτας και ομοειδών τυριών, διαγράφοντας έως σήμερα μία λαμπρή πορεία 65 χρόνων. Για να επιτύχει ένα πραγματικά αυθεντικό προϊόν με απαράμιλλη γεύση, ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, τα μυστικά της οποίας απέκτησε από τους νομάδες προγόνους της, τους Σαρακατσάνους, που για αιώνες μετακινούνταν με τα κοπάδια τους από τα χειμαδιά στα ορεινά βοσκοτόπια των Αγράφων και της Πίνδου.
Με ένα υπερ-σύγχρονο εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών ποιότητας & ασφάλειας, υπήρξε πρωτοπόρος στην παραγωγή βιολογικής φέτας στην Ελλάδα, ενώ επιπλέον είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας συσκευασμένης φέτας η οποία ωριμάζει με τον παραδοσιακό τρόπο σε βαρέλια από ξύλο οξιάς.  Επιτυγχάνοντας τις υψηλότερες προϊόντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με επανηλειμμένες βραβεύσεις στον τομέα της εξαγωγικής αριστείας, επιλέχθηκε από το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη» του ΟΠΑΠ ως μία από τις 20 πιο ελπιδοφόρες μικρομεσαίες Ελληνικές εταιρείες, ενώ πρόσφατα έφτασε στην τελική κατάταξη του διεθνούς διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Φέτος έρχεται στο 3ο Rally Αλμυρός 2018 σφραγίζοντας με το ονομά της την Ειδική ROUSSAS Α.Ε. Νηές που ήδη έχει αποκτήσει φήμη λόγω της εξαιρετικής ασφάλτου που διαθέτει στο κατηφορικό κομμάτι της ειδικής και της αυξημένης δυσκολίας στο ανηφορικό κομμάτι ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει το άλμα στο μέσο της ειδικής που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος θεατών και φωτογράφων.

ΙΔ.ΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου + 3o Rally Αλμυρός 2018


Το Ι.ΚΤΕΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ Α.Ε. άρχισε να λειτουργεί το 2006 στη Ν. Αγχίαλο (στην περιοχή των Μικροθηβών)  όντας πρωτοπόρο στον νομό μας όσον αφορά τον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων.

Το εγχείρημα αυτό αγκαλιάστηκε από το σύνολο των κατόχων οχημάτων του νομού μας και όχι μόνο, με πάνω από 200.000 τεχνικούς ελέγχους. Η συνέπεια, η πείρα,  η υπευθυνότητα και η ευγένεια των υπαλλήλων και της ιδιοκτησίας, έκαναν την εταιρεία να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή
Με μια διαπιστευμένη γραμμή ελέγχου για επιβατικά οχήματα και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας παρέχει την εξυπηρέτηση που σας αξίζει, κάνοντας την αναμονή σας ευχάριστη
Με υπηρεσίες όπως Τεχνικός έλεγχος επιβατικών & φορτηγών έως 3.5 τόνων - Κάρτα ελέγχου καυσαερίων - Έλεγχος Υγραεριοκίνησης - Εκούσιος Τεχνικός Έλεγχος και Επανέλεγχος Οχημάτων και όλα αυτά ένα βήμα από και από τον Αλμυρό και από τον Βόλο 22ο χλμ.Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών στην Νέα Αγχίαλο

SOVEL + 3o Rally Αλμυρός 2018


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ενισχύει τους δεσμούς της με ένα από τα μεγαλύτερα brands της χώρας. Η SOVEL είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Αλμυρού και περιλαμβάνει χαλυβουργείο, ελασματουργείο, μονάδα παραγωγής πλεγμάτων, καθώς και βοηθητικές μονάδες ακόμα και λιμενικές εγκαταστάσεις.Όντας μέλος του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ που κατέχει ηγετική θέση όχι μό"Σιδερένιοι" με sovel κάνουν ντεμπούτο οι χορηγοί του Rally Almyros 2018
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ενισχύει τους δεσμούς της με ένα από τα μεγαλύτερα brands της χώρας. Η SOVEL είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Αλμυρού και περιλαμβάνει χαλυβουργείο, ελασματουργείο, μονάδα παραγωγής πλεγμάτων, καθώς και βοηθητικές μονάδες ακόμα και λιμενικές εγκαταστάσεις.Όντας μέλος του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ που κατέχει ηγετική θέση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιανατολική Ευρώπη γίνεται εύκολα αντιληπτή η σημασία μιας τέτοιας στρατηγικής συνεργασίας. Φέτος SOVEL και ΟΜΑΘ επεκτείνουν την συνεργασία τους έχοντας ως μοναδικό στόχο την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του 3ου Rally Αλμυρός 2018.
Σιδερένιοι λοιπόν... οδεύουμε για το Rally Almyros 2018.νο στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιανατολική Ευρώπη γίνεται εύκολα αντιληπτή η σημασία μιας τέτοιας στρατηγικής συνεργασίας. Φέτος SOVEL και ΟΜΑΘ επεκτείνουν την συνεργασία τους έχοντας ως μοναδικό στόχο την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του 3ου Rally Αλμυρός 2018.
Σιδερένιοι λοιπόν... οδεύουμε για το Rally Almyros 2018.Peugeot Πολυχρονίδου + 3o Rally Αλμυρός 2018 


Αποτελεί μία από τις εταιρείες που είναι στυλοβάτες των ελληνικών αγώνων.
Η Peugeot έχει διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στους αγώνες με παραπάνω από ένα μοντέλα να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε rallies και αναβάσεις και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα αυτοκίνητο Peugeot έχει καταφέρει να ανέβει ακόμα και στο βάθρο της ειδικής διαδρομής Νηες.
Από την άλλη η Δ. Πολυχρονίδου Peugeot έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου του νομού και όχι μόνο.Με έτος ίδρυσης το 1994 έχει συνδέσει το όνομα της με την Peugeot ενώ από το 2012 έχει μεταφερθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας όπου ο ευτυχής κάτοχος Peugeot θα βρει
• Έκθεση καινούριων επιβατικών αυτοκίνητων &επαγγελματικών φορτηγών PEUGEOT
• Τμήμα ανταλλακτικών
• Τεχνικό τμήμα (service)
• Τμήμα Βαφείου
• Τμήμα Φανοποιείου
• Boutique και γνήσια αξεσουάρ Peugeot
• Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκίνητων
• Ασφάλειες αυτοκίνητων.
όλα αποτελούμενα από έμπειρο προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει

Express Service3o Rally Αλμυρός 2018 


Λόγω της γεωγραφικής του θέσης ο Αλμυρός και κατ'επέκταση και το Rally Αλμυρός είναι στο κέντρο της Ελλάδας εύκολα προσβάσιμος από Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ιωάννινα και όχι μόνο.

Από πολύ νωρίς λοιπόν η παρουσία μίας εταιρείας οδικής βοήθειας μπορεί να ήταν στρατηγικής σημασίας για την ίδια την εταιρεία αλλά παράλληλα έδινε και μία αίσθηση σιγουριάς στους ανθρώπους που διέσχιζαν την εθνική οδό κυρίως όταν δεν ήταν ακόμα εθνική οδός.Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οδικής βοήθειας επένδυσε στην δημιουργία ενός σταθμού στην περιοχή του Δήμος Αλμυρού που με τον καιρό εξελίχθηκε ως μία αναγνωρίσιμη φιγούρα σε αυτούς που ταξίδευαν συχνά.

Ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας) με χαρά ανακοινώνει πως η Express Service με αιχμή του δόρατος τον τοπικό σταθμό Αλμυρού θα είναι αρωγός του 3ο Rally Αλμυρός 2018"Gas Group Πελαγιάδης3o Rally Αλμυρός 2018 


Έχοντας ξεκινήσει τις δραστηριότητες της από το 1990 αποτελεί ένα από τα παλαιότερα πρατήρια στο Νομό Μαγνησίας ενώ το 1995 αποτέλεσε το πρώτο πρατήριο υγραερίου (AutoGas) ενώ στεγάζεται σε έκταση 12.000 τ.μ. στο 11ο χιλιόμετρο Βόλου – Μικροθηβών.Από το 1998 λειτουργεί και ως συνεργείο εγκατάστασης συσκευών υγραεριοκίνησης ενώ αποτελεί έναν από τους δύο μετόχους μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες υγραεριοκίνησης στην Ελληνική αγορά.Η Gas Group Pelagiadis με αιχμή του δόρατος τον Iordanis Pelagiadisδραστηριοποιήται επίσης στην παροχή και μεταφορά χύμα υγραερίου, την εγκατάσταση δεξαμενών υγραερίου σε οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους και στον τομέα της εμφιάλωσης – αποθήκευσης υγραερίου όντας η πρώτη σ’όλη την Θεσσαλία που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του εμφιαλωμένου υγραερίου εξυπηρετώντας όχι μόνο το Νομό Μαγνησίας αλλά όλη την Θεσσαλία ενώ στο www.jp-autogas.gr μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.


Bryant Taste and Coffee3o Rally Αλμυρός 2018


Για μας τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Rally Almyros είναι γιορτή… Έτσι λοιπόν, παρτάρουμε αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση του Rally Almyros 2018, το Σάββατο 30 Ιουνίου, παρέα με τον μεγάλο χορηγό του party, “Bryant Taste and Coffee”.
Οι ιδιοκτήτες του “Bryant” εξασφάλισαν για τη διασκέδαση των φιλάθλων, DJ ο οποίος έχει εντολή, να ξεσηκώσει τα πλήθη… αλλά και μοντέλα, τα οποία θα ανεβάσουν την θερμοκρασία στα ύψηηηη!
Το “Bryant” κερνάει το πρώτο δροσιστικό σφηνάκι, ενώ σας καλεί να μείνετε μέχρι ο DJ να μην ξέρει τι άλλο να βάλει στα decks.
Παράλληλα μπορείτε να γνωρίσετε τους οδηγούς και να πάρετε υπογραφές από συντελεστές και πληρώματα, τα οποία οργώνουν την Ελλάδα και συλλέγουν βαθμούς για το κύπελλο ασφάλτου!
To “Bryant Taste and Coffee” βρίσκεται στον πεζόδρομο του Δημαρχείου Αλμυρού, κάθετα προς την πλατεία του Αλμυρού, προσφέρει γεύσεις ικανοποιητικές για κάθε ουρανίσκο και ψαγμένο καφέ!
Κλείστε την ημερομηνία λοιπόν! Σάββατο 30 Ιουνίου, στις 19:30, όλοι στην πλατεία του Αλμυρού, για την πανηγυρική εκκίνηση του Rally Almyros 2018 και στο party του “Bryant Taste and Coffee”.

Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κένταυρος 3o Rally Αλμυρός 2018

 Το κέντρο Φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" ξεκίνησε να λειτουργεί το 2003, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ιατρών και επιχειρηματιών μετόχων, με ενδιαφέρον στην υγεία, που, παρά τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες, συνεχίζουν να επενδύουν στην περιοχή που ζουν. Κτισμένο στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων, προσφέρει στους ασθενείς διαμονή ξενοδοχειακού επιπέδου, με θέα προς το γαλάζιο του Παγασητικού κόλπου.
Αρχικά λειτούργησε σε ένα μόνο κτίριο. Στην πορεία όμως, με τη δημιουργία νέων τμημάτων και την ανάγκη για αύξηση των κλινών, κτίστηκε κι ένα δεύτερο κτίριο. Ο στόχος όμως της δημιουργίας του κέντρου παρέμεινε σταθερός: η καλύτερη προσφορά υπηρεσιών, τόσο στην ανοιχτή, όσο και στην κλειστή νοσηλεία, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς με απώτερο σκοπό την αποθεραπεία του και τη σταδιακή κοινωνική και επαγγελματική του επανένταξη.

Το κέντρο έχει πιστοποιηθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

Γενική Κλινική Άνασσα3o Rally Αλμυρός 2018

Η Άνασσα Γενική Κλινική είναι μια Πρότυπη Μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην πόλη του Βόλου, που εξασφαλίζει στον άνθρωπο έγκυρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.
Η στελέχωση της κλινικής απο πρωτοπόρο και κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων-ιατρών και από ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή πλήρων και άριστων ιατρικών υπηρεσιών.
Στόχος της νοσηλευτικής μονάδας » Άνασσα Γενική Κλινική» είναι η άμεση και εξατομικευμένη προσέγγιση όλων όσων εμπιστεύονται την υγεία τους και την αποκατάστασή της στους διακεκριμένους επιστήμονες που τη στελεχώνουν παρέχοντας χειρουργικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Αρχοντικό3o Rally Αλμυρός 2018

Το Αρχοντικό στο Κουρί βρίσκεται σε ένα πολύχωρο περίπου 8 στρέμματα, σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο προορισμού για τις διακοπές σας. Βρίσκεται στην κυριολεξία περικυκλωμένο από το καταπράσινο δάσος με βελανιδιές Κουρί, ένα μοναδικό στο είδος του δάσος στα Βαλκάνια. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής στο Αρχοντικό είναι οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το δάσος : mountain bike, πεζοπορία, μαζική άθληση στο δάσος. Είναι εντυπωσιακό ότι κατά την διάρκεια των περιπάτων σας μπορείτε να συναντήσετε και να παρατηρήσετε τα ζώα του δάσους, ελάφια , παγώνια, αγριοκάτσικα, πάπιες, κύκνους κ.α. τα οποία κυκλοφορούν ανέμελα. Στην έκταση όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα υπάρχουν και τεχνητές λίμνες.

AUTOCOLOR Ντοκούζη-Στρούγγη + 

3o Rally Αλμυρός 2018

Αριθμεί ήδη 30 χρόνια λειτουργίας έχοντας χτίσει επάξια ένα όνομα σύμβολο ειδικά για τα χρώματα αυτοκινήτου.Με την γνωστή ποιότητα της Nexa Autocolor την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν και φυσικά την εξυπηρέτηση που λαμβάνει ο πελάτης ανεξαρτήτως ιδιότητας δεν είναι να απορεί κανείς ούτε για τα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος ούτε για την πολυάριθμη πελατεία.Στα συν φυσικά η άριστη γνώση του αντικειμένου που θα αφήσει ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Διακομής Λιπαντικά3o Rally Αλμυρός 2018

H ΔΙΑΚΟΜΗΣ Ν. Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ανταλλακτικών παντός τύπου μηχανοκίνητου οχήματος ήδη από το 1996. Το πολύπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού για το όχημα σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών με διασφαλισμένη ποιότητα.
 

Τσίπουρο Αποστολάκη + 3o Rally Αλμυρός 2018

Ο Νομός Μαγνησίας φημίζεται για αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά είναι το τσίπουρο.
Υπάρχει λοιπόν μία εταιρεία της οποίας η έδρα είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρός
στο Κρόκιο.Μία εταιρεία που τα προϊόντα της στηρίζονταi στην βιολογική αμπελουργία.Μία εταιρεία που η παράδοση και η ιστορία της χάνεται στα βάθη του χρόνου.
Με αιχμή του δόρατος το Τσίπουρο Οικογένειας Αποστολάκη το Κτήμα Αποστολάκη διαθέτει στην αγορά όχι μόνο το πασίγνωστο τσίπουρο αλλά ούζο και ποικιλίες κρασιών που βρίσκουν εύκολα την θέση τους σε κάθε απαιτητική κάβα.
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ + 3o Rally Αλμυρός 2018

Με τη ναυτική παράδοση να έχει ρίζες στα βάθη του χρόνου ο Κωνσταντίνος Δημητρίου , ή Ταρζαν όπως όλοι τον γνωρίζουν, συνήθιζε να πηγαίνει τους τουρίστες βόλτα στα όμορφα παράλια του «Πηλίου», στο παραδοσιακό νησάκι «Τρίκερι», στο κόλπο «Νηές» και στο ψαροχώρι «Αγ. Κυριακή». Έτσι το 1993 έγινε το μεγάλο βήμα με το πλοίο που μετονομάστηκε από «Αμαλία» σε «Ελισάβετ», όνομα που προέρχεται από την σύζυγο όπως το θέλει και η παράδοση. 
Επεκτείνοντας τα όρια μας κάθε σαιζόν και χάρη την επιτυχία των εκδρομών που απέκτησαν μεγάλη ζήτηση , τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ακολούθησε το 1997 ένα δεύτερο σκάφος , χωρητικότητας 250 ατόμων. Αυτό το πλοίο ήταν το θεμέλιο της επιχείρησης ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Με τις “Ελισάβετ-κρουαζιέρες” έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μερικές από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος. Από τα παράλια της Βόρειας Εύβοιας και του Πηλίου, στα νησιά των Σποράδων, τη Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο, θα απολαύσετε πανέμορφες εικόνες και αστείρευτο κέφι.

Ξυλόφουρνος Πετρα + 3o Rally Αλμυρός 2018

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε έκανε την διαφορά.Κάτι οι πρωτότυπες γεύσεις κάτι ο εξαιρετικός καφές δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει σημείο συνάντησης στην πόλη του Βόλου.Σταθερά υποστηρικτής του Ο.Μ.Α.Θ. από την ίδρυση του έχοντας αναλάβει επιτυχημένα σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις την παροχή διαφόρων γλυκισμάτων.Φέτος στον αγώνα

Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο Συνάζος Ν. Θωμάς - Λάππας Ι. Ευάγγελος + 3o Rally Αλμυρός 2018

Μπορεί συγκριτικά με άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις να μην είναι πολλά χρόνια στον χώρο αλλά το Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο Συνάζος Ν. Θωμάς - Λάππας Ι. Ευάγγελος έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση στον χώροΤο Ανώτερον έχει αφήσει το στίγμα του στην αγορά του Βόλου ,στα Πευκάκια και στην Αγρία καταφέρνοντας να συνδυάσει ποιότητα και ποσότητα με αποτέλεσμα να γίνει must από το σύνολο των κατοίκων ανεξαρτήτως ηλικίαςΑνώτερον + 3o Rally Αλμυρός 2018

Το Ανώτερον έχει αφήσει το στίγμα του στην αγορά του Βόλου ,στα Πευκάκια και στην Αγρία καταφέρνοντας να συνδυάσει ποιότητα και ποσότητα με αποτέλεσμα να γίνει must από το σύνολο των κατοίκων ανεξαρτήτως ηλικίας

Πέραν των μεγάλων χορηγών πολύτιμη είναι 

και η βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα

Ένα χαρακτηριστικό όνομα που έχει συνδεθεί με την παροχή υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού
Λάτρεις των επιδόσεων όπως άλλωστε και τα καύσιμα που εμπορεύεται υποστηρικτής τόσο του 3ου Rally Αλμυρός 2018 όσο και αγωνιζόμενων της ευρύτερης περιοχήςΣε πολύ λίγο σχετικά χρόνο έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών
Με πολυετή εμπειρία σε ελαστικά και οδηγούς υψηλών απαιτήσεων ο Γιώργος Καλαμιδάς παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των ελαστικών έχοντας πίσω του ένα μεγάλο όνομα όπως αυτό της Bridgestone


Το 2τροχο αποτελεί μια έγκυρη λύση σε ότι αφορά την επισκευή μοτοσικλετών.Έχοντας τεράστια εμπειρία στην επισκευή και στην βελτίωση μοτοσικλετών έχοντας καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τις ταχύτερες μοτοσικλέτες όχι μόνο της πόλης αλλά και Ελλάδας.Με υπερσύγχρονα εργαλεία και άριστη γνώση του αντικειμένου από τους ιδιοκτήτες το 2τροχο είναι η σταθερή λύση για οποιαδήπετε εργασία στο αγαπημένο σας δίτροχοΣε ότι αφορά τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές ένα από τα πιο έγκυρα ονόματα είναι αυτό το Σκοτίδα - Κοπάνα.
Σε ότι αφορά τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές ένα από τα πιο έγκυρα ονόματα είναι αυτό το Σκοτίδα - Κοπάνα.CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου