ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ

Το Ι.ΚΤΕΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ Α.Ε. άρχισε να λειτουργεί το 2006 στη Ν. Αγχίαλο (στην περιοχή των Μικροθηβών)  όντας πρωτοπόρο στον νομό μας όσον αφορά τον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων.
Το εγχείρημα αυτό αγκαλιάστηκε από το σύνολο των κατόχων οχημάτων του νομού μας και όχι μόνο, με πάνω από 200.000 τεχνικούς ελέγχους. Η συνέπεια, η πείρα,  η υπευθυνότητα και η ευγένεια των υπαλλήλων και της ιδιοκτησίας, έκαναν την εταιρεία να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή
Με μια διαπιστευμένη γραμμή ελέγχου για επιβατικά οχήματα και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας παρέχει την εξυπηρέτηση που σας αξίζει, κάνοντας την αναμονή σας ευχάριστη
Με υπηρεσίες όπως Τεχνικός έλεγχος επιβατικών & φορτηγών έως 3.5 τόνων - Κάρτα ελέγχου καυσαερίων - Έλεγχος Υγραεριοκίνησης - Εκούσιος Τεχνικός Έλεγχος και Επανέλεγχος Οχημάτων και όλα αυτά ένα βήμα από και από τον Αλμυρό και από τον Βόλο 22ο χλμ.Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών στην Νέα Αγχίαλο

Roussas Dairy + 4o Rally Αλμυρός 2019

Η ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε. συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες τυροκομικές επιχειρήσεις της χώρας, με παγκόσμια εμβέλεια και εξαγωγές που φτάνουν μέχρι και στο 95% της ετήσιας παραγωγής της σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. H γαλακτοβιομηχανία ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1952 από την οικογένεια Ρούσσα και από τότε αφιερώθηκε αποκλειστικά στην παραγωγή φέτας και ομοειδών τυριών, διαγράφοντας έως σήμερα μία λαμπρή πορεία 65 χρόνων. Για να επιτύχει ένα πραγματικά αυθεντικό προϊόν με απαράμιλλη γεύση, ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, τα μυστικά της οποίας απέκτησε από τους νομάδες προγόνους της, τους Σαρακατσάνους, που για αιώνες μετακινούνταν με τα κοπάδια τους από τα χειμαδιά στα ορεινά βοσκοτόπια των Αγράφων και της Πίνδου.
Με ένα υπερ-σύγχρονο εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών ποιότητας & ασφάλειας, υπήρξε πρωτοπόρος στην παραγωγή βιολογικής φέτας στην Ελλάδα, ενώ επιπλέον είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας συσκευασμένης φέτας η οποία ωριμάζει με τον παραδοσιακό τρόπο σε βαρέλια από ξύλο οξιάς.  Επιτυγχάνοντας τις υψηλότερες προϊόντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με επανηλειμμένες βραβεύσεις στον τομέα της εξαγωγικής αριστείας, επιλέχθηκε από το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη» του ΟΠΑΠ ως μία από τις 20 πιο ελπιδοφόρες μικρομεσαίες Ελληνικές εταιρείες, ενώ πρόσφατα έφτασε στην τελική κατάταξη του διεθνούς διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Gas Group Πελαγιάδης + 4o Rally Αλμυρός 2019


Έχοντας ξεκινήσει τις δραστηριότητες της από το 1990 αποτελεί ένα από τα παλαιότερα πρατήρια στο Νομό Μαγνησίας ενώ το 1995 αποτέλεσε το πρώτο πρατήριο υγραερίου (AutoGas) ενώ στεγάζεται σε έκταση 12.000 τ.μ. στο 11ο χιλιόμετρο Βόλου – Μικροθηβών.Από το 1998 λειτουργεί και ως συνεργείο εγκατάστασης συσκευών υγραεριοκίνησης ενώ αποτελεί έναν από τους δύο μετόχους μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες υγραεριοκίνησης στην Ελληνική αγορά.Η Gas Group Pelagiadis με αιχμή του δόρατος τον Iordanis Pelagiadisδραστηριοποιήται επίσης στην παροχή και μεταφορά χύμα υγραερίου, την εγκατάσταση δεξαμενών υγραερίου σε οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους και στον τομέα της εμφιάλωσης – αποθήκευσης υγραερίου όντας η πρώτη σ’όλη την Θεσσαλία που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του εμφιαλωμένου υγραερίου εξυπηρετώντας όχι μόνο το Νομό Μαγνησίας αλλά όλη την Θεσσαλία ενώ στο www.jp-autogas.gr μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.

Peugeot Πολυχρονίδου + 4o Rally Αλμυρός 2019 

Αποτελεί μία από τις εταιρείες που είναι στυλοβάτες των ελληνικών αγώνων.
Η Peugeot έχει διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στους αγώνες με παραπάνω από ένα μοντέλα να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε rallies και αναβάσεις και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα αυτοκίνητο Peugeot έχει καταφέρει να ανέβει ακόμα και στο βάθρο της ειδικής διαδρομής Νηες.
Από την άλλη η Δ. Πολυχρονίδου Peugeot έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου του νομού και όχι μόνο.Με έτος ίδρυσης το 1994 έχει συνδέσει το όνομα της με την Peugeot ενώ από το 2012 έχει μεταφερθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας όπου ο ευτυχής κάτοχος Peugeot θα βρει
• Έκθεση καινούριων επιβατικών αυτοκίνητων &επαγγελματικών φορτηγών PEUGEOT
• Τμήμα ανταλλακτικών
• Τεχνικό τμήμα (service)
• Τμήμα Βαφείου
• Τμήμα Φανοποιείου
• Boutique και γνήσια αξεσουάρ Peugeot
• Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκίνητων
• Ασφάλειες αυτοκίνητων.
όλα αποτελούμενα από έμπειρο προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει

Η Άνασσα Γενική Κλινική είναι μια Πρότυπη Μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην πόλη του Βόλου, που εξασφαλίζει στον άνθρωπο έγκυρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.
Η στελέχωση της κλινικής απο πρωτοπόρο και κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων-ιατρών και από ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή πλήρων και άριστων ιατρικών υπηρεσιών.
Στόχος της νοσηλευτικής μονάδας » Άνασσα Γενική Κλινική» είναι η άμεση και εξατομικευμένη προσέγγιση όλων όσων εμπιστεύονται την υγεία τους και την αποκατάστασή της στους διακεκριμένους επιστήμονες που τη στελεχώνουν παρέχοντας χειρουργικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Αρχοντικό στο Κουρί βρίσκεται σε ένα πολύχωρο περίπου 8 στρέμματα, σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο προορισμού για τις διακοπές σας. Βρίσκεται στην κυριολεξία περικυκλωμένο από το καταπράσινο δάσος με βελανιδιές Κουρί, ένα μοναδικό στο είδος του δάσος στα Βαλκάνια. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής στο Αρχοντικό είναι οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το δάσος : mountain bike, πεζοπορία, μαζική άθληση στο δάσος. Είναι εντυπωσιακό ότι κατά την διάρκεια των περιπάτων σας μπορείτε να συναντήσετε και να παρατηρήσετε τα ζώα του δάσους, ελάφια , παγώνια, αγριοκάτσικα, πάπιες, κύκνους κ.α. τα οποία κυκλοφορούν ανέμελα. Στην έκταση όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα υπάρχουν και τεχνητές λίμνες.

Ε.Ψ.Α. + 4o Rally Αλμυρός 2019

Η ΕΨΑ αποτελεί την παλαιότερη εταιρεία αναψυκτικών του νομού Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1924 και έκτοτε συνεχίζει μία δυναμική πορεία στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Παράλληλα είναι αρωγός αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων γεγονός το οποίο αποδεικνύει διαρκώς ενώ η έδρα της εταιρείας αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό στολίδι για την πόλη της Αγριάς


Πηγές Κωστηλάτας + 4o Rally Αλμυρός 2019

Από την ίδρυση τους το 2007 οι Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο έχουν κάνει άλματα προόδου χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και γεύση του νερού που προέρχεται από ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί για δύο συνεχόμενες χρονιές τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi),

Η Ελπίς Γενική Κλινική - Δ. Παπαϊωάννου έρχεται στο 4ο Rally Αλμυρός 2019/4th Rally Almyros 2019
Έχοντας ιδρυθεί το 1960 αποτελεί μία από τις μακροβιότερες κλινικές της πόλης και μία από τις σταθερές αξίες σε ότι αφορά τον κλάδο της υγείας

Μπορεί να άνοιξε μόλις τον Οκτώβριο αλλά ήδη έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα του στην αγορά της Κατερίνης αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Ο λόγος για ένα από τα πληρέστερα καταστήματα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό,τον καλλωπισμό και τον φωτισμό του ενός αυτοκινήτου ή μίας μοτοσικλέτας το Πόμολα Johnny's που αναλαμβάνει όχι μόνο την πώληση αλλά και την τοποθέτηση των ανταλλακτικών ή των αξεσουάρ που θα αγοράσετε.Τώρα μέσω της σελίδας θα μπορείτε να ανακαλύπτετε προσφορές που ανακοινώνονται σχεδόν καθημερινά

Αρδευτική Βόλου + 4o Rally Αλμυρός 2019


Η Αρδευτική Βόλου έχει καταφέρει χάρη στην πολύχρονη ιστορία της,στην πληθώρα προϊόντων και στις ανταγωνιστικές τιμές να αποτελεί μονόδρομο σε ότι αφορά εργοληψίες αρδευτικών εγκαταστάσεων, είδη, υλικά άρδευσης, είδη, υλικά άντλησης, αρδευτικά συστήματα, γεωργικά μηχανήματα, αγροτικά μηχανήματα, εργαλεία ενώ η τεχνογνωσία τους συγκαταλέγεται στα θετικά της επιχείρησης.

Ανώτερον + 4o Rally Αλμυρός 2019

Το Ανώτερον έχει αφήσει το στίγμα του στην αγορά του Βόλου ,στα Πευκάκια και στην Αγρία καταφέρνοντας να συνδυάσει ποιότητα και ποσότητα με αποτέλεσμα να γίνει must από το σύνολο των κατοίκων ανεξαρτήτως ηλικίας

Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια στο ηλεκτρολογείο Μόσιος Τόκας μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις εργασίες που αφορούν τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου σας.
Με εξειδίκευση στους ηλεκτρονικούς και ψηφιακούς ταχογράφους που τους καθιστά ως ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρολογεία στον Βόλο με αυτά τα διαπιστευτήρια η ποιότητα της ενασχόλησής τους με το αυτοκίνητο σας είναι εγγυημένη.

Με γκάμα που ζαλίζει σε ότι αφορά τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας είναι σίγουρο πως αν δεν βρείτε κάτι στο site της εταιρείας (σπάνιο) σίγουρα θα το βρείτε στο τηλέφωνο.

Τζιλέτας Electric + 4o Rally Αλμυρός 2019

Σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού παντός είδους είτε αυτοκινήτων είτε φορτηγών 
είτε τρακτέρ ο Τζιλέτας Electric αποτελεί μονόδρομο

Διακομής Λιπαντικά + 4o Rally Αλμυρός 2019

H ΔΙΑΚΟΜΗΣ Ν. Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ανταλλακτικών παντός τύπου μηχανοκίνητου οχήματος ήδη από το 1996. Το πολύπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού για το όχημα σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών με διασφαλισμένη ποιότητα. 

Renault Καλατζης + 4o Rally Αλμυρός 2019

Σε ότι αφορά τα Renault ο Νο 1 προορισμός είναι η Renault Kalatzisport Team που χρόνια τώρα έχει αποδείξει ότι την γαλλική φίρμα την γνωρίζει όσο κανείς άλλος 

Karcher-Thessaly Μπουρδούβαλη & ΣΙΑ ΟΕ +

 4o Rally Αλμυρός 2019

To Rally Αλμυρός/Rally Almyros φέτος μεγαλώνει φτάνοντας στα 68,19 χλμ σύνολο.Αυτό επιτεύχθηκε με την προσθήκη μία καινούριας ειδικής το Σάββατο πριν την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα η οποία όμως μας γέννησε ένα ακόμη προβληματισμό: Πως τα αυτοκίνητα θα είναι καθαρά στην πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα ;
Η Karcher και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Θεσσαλίας αυτής Vaggelis Mpits μέσω της Karcher-Thessaly Μπουρδούβαλη & ΣΙΑ ΟΕ ανέλαβαν να δώσουν λύση στο συγκεκριμένο ερώτημα.
Έτσι αμέσως μετά το 45λεπτο service του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 στην έξοδο του Service Park Αλμυρού η γνωστή από WRC & Dakar τέντα της Karcher θα είναι εκεί για να δώσει στα αγωνιστικά αυτοκίνητα την φροντίδα που τους αξίζει χάρη στο προηγμένα πλυστικά μηχανήματα Karcher και το εξειδικευμένο προσωπικό της Νο 1 εταιρείας μηχανημάτων του είδους παγκοσμίως.
Για ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων ο Αλέξης Κάππας εδώ και χρόνια αποτελεί μονόδρομο τόσο για την πληθώρα ανταλλακτικών όσο και για τις χαμηλές τιμές

Αλέξης Κάππας +  4o Rally Αλμυρός 2019

Για ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων ο Αλέξης Κάππας εδώ και χρόνια αποτελεί μονόδρομο τόσο για την πληθώρα ανταλλακτικών όσο και για τις χαμηλές τιμές

Πέραν των μεγάλων χορηγών πολύτιμη είναι

και η βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα

Το Station Coffee & Snacks έχει μία σταθερά ανοδική πορεία στην πόλη του Βόλου σε ότι αφορά όχι μόνο τον καφέ αλλά και τα snacks αποτελώντας ένα από τα καθιερωμένα meeting points


Το 2τροχο αποτελεί μια έγκυρη λύση σε ότι αφορά την επισκευή μοτοσικλετών.Έχοντας τεράστια εμπειρία στην επισκευή και στην βελτίωση μοτοσικλετών έχοντας καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τις ταχύτερες μοτοσικλέτες όχι μόνο της πόλης αλλά και Ελλάδας.Με υπερσύγχρονα εργαλεία και άριστη γνώση του αντικειμένου από τους ιδιοκτήτες το 2τροχο είναι η σταθερή λύση για οποιαδήπετε εργασία στο αγαπημένο σας δίτροχο

Ο καφές Gorme Coffee έχει κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά τα τελευταία χρόνια.Πλέον έρχεται και στο 4ο Rally Αλμυρός 2019/4th Rally Almyros 2019 με την μορφή του υποστηρικτή

Το Παραδοσιακό Τσιπουράδικο ' Ο Διονύσης'​ αποτελεί μία σταθερή αξία στην παραλία του Βόλου όπου μπορεί κάποιος να συνδυάσει την καταπληκτική θέα,το καθαρό τσίπουρο και τους φρέσκους μεζέδες

Το τσιπουράδικο ΛΕΠΙ καθημερινά εκπλήσσει τους πελάτες προσφέροντας ανώτερης ποιότητας τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες αποτελούμενους με φρέσκα θαλασσινά.

Σε ότι αφορά τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές ένα από τα πιο έγκυρα ονόματα είναι αυτό το Σκοτίδα - Κοπάνα.


Σε ότι αφορά τις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές ένα από τα πιο έγκυρα ονόματα είναι αυτό το Σκοτίδα - Κοπάνα.

Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Κένταυρος 3o Rally Αλμυρός 2018

 Το κέντρο Φυσικής Ιατρικής και αποκατάστασης "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" ξεκίνησε να λειτουργεί το 2003, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ιατρών και επιχειρηματιών μετόχων, με ενδιαφέρον στην υγεία, που, παρά τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες, συνεχίζουν να επενδύουν στην περιοχή που ζουν. Κτισμένο στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων, προσφέρει στους ασθενείς διαμονή ξενοδοχειακού επιπέδου, με θέα προς το γαλάζιο του Παγασητικού κόλπου.
Αρχικά λειτούργησε σε ένα μόνο κτίριο. Στην πορεία όμως, με τη δημιουργία νέων τμημάτων και την ανάγκη για αύξηση των κλινών, κτίστηκε κι ένα δεύτερο κτίριο. Ο στόχος όμως της δημιουργίας του κέντρου παρέμεινε σταθερός: η καλύτερη προσφορά υπηρεσιών, τόσο στην ανοιχτή, όσο και στην κλειστή νοσηλεία, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς με απώτερο σκοπό την αποθεραπεία του και τη σταδιακή κοινωνική και επαγγελματική του επανένταξη.

Το κέντρο έχει πιστοποιηθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

Τσίπουρο Αποστολάκη + 3o Rally Αλμυρός 2018

Ο Νομός Μαγνησίας φημίζεται για αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά είναι το τσίπουρο.
Υπάρχει λοιπόν μία εταιρεία της οποίας η έδρα είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρός
στο Κρόκιο.Μία εταιρεία που τα προϊόντα της στηρίζονταi στην βιολογική αμπελουργία.Μία εταιρεία που η παράδοση και η ιστορία της χάνεται στα βάθη του χρόνου.
Με αιχμή του δόρατος το Τσίπουρο Οικογένειας Αποστολάκη το Κτήμα Αποστολάκη διαθέτει στην αγορά όχι μόνο το πασίγνωστο τσίπουρο αλλά ούζο και ποικιλίες κρασιών που βρίσκουν εύκολα την θέση τους σε κάθε απαιτητική κάβα.


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου